Konténer rendelés

Konténer rendelés Nagytarcsa egész területére, 1996 óta!

Konténer rendelés
Nagytarcsára, 1996 óta!

Sitt konténer rendelés+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert Nagytarcsára telefonon 1 perc alatt!

Nagytarcsa és környékére 4 m³-es konténer bérlés Nagytarcsa és környékére 6 m³-es konténer bérlés Nagytarcsa és környékére 8 m³-es konténer bérlés

Nagytarcsa, Pest megye: konténer árak:

Bontási Hulladék: 34 e ft  
Vegyes Hulladék: 43 e ft
Bontási Hulladék: 39 e ft  
Vegyes Hulladék: 53 e ft
Bontási Hulladék: 44 e ft  
Vegyes Hulladék: 63 e ft

Bontási, építési hulladék: tégla, vakolat, beton, föld, kövek, csempe, cserép és kerámia..

Nagytarcsa és környékére 4 m³-es konténer bérlés
Nagytarcsa és környékére 6 m³-es konténer bérlés
Nagytarcsa és környékére 8 m³-es konténer bérlés

Nagytarcsa, Pest megye: konténer árak »

Bontási Hulladék: 34.000 ft  
Vegyes Hulladék: 43.000 ft
Bontási Hulladék: 39.000 ft  
Vegyes Hulladék: 53.000 ft
Bontási Hulladék: 44.000 ft  
Vegyes Hulladék: 63.000 ft

Bontási, Építíési hulladék a következők: tégla, vakolat, beton, föld, kövek, csempe, cserép és kerámia..

VEGYES HULLADÉK: amennyiben a fenti bontási illetve építési anyagokon kívül, a konténerbe más anyag is kerül (pl: fólia, műanyag, papír, háztartási vegyes hulladék és szemét stb.), a hulladék Egyéb hulladéknak számít. A vegyes (egyéb hulladék)-ot szelektálni, válogatni kell a hulladék tárolókba való elhelyezése előtt.

A feltüntetett Bontási hulladék és a Vegyes Hulladék ára is NETTÓ ár.

Rendelkezésre állási díjat számolunk fel, amennyiben 6 órán belül nem mondja le a kért kiszállítást: telefonon vagy üzenetben.

Ennek mértéke a megrendelt kiszállítási díj 25%-a, melyet készpénzben vagy átutalással kérünk rendezni.

Megértésüket és segítségüket előre is köszönjük!

Ha konténert rendel építkezéshez, felújításhoz akkor kérjen ömlesztett árut! Legyen az sóder, termőföld, murva, homok, mi kiszállítjuk Önnek.
A konténeres autó lebillenti az Ön által megrendelt anyagot, majd lerakja az üres konténert. Konténer áraink így a legkedvezőbben alakulhatnak!
Gyors, akár aznapi szállítás! Árainkról érdeklődjön a honlapon található elérhetőségeken.
Köszönjük, várjuk hívását!

Horváth István 17 kerületbe rendelt konténert

Horváth István, 17. kerület • Családi ház építés

Házat bontottunk ehhez kellett a konténer. Minden rendben zajlot, nem volt baleset, nem tört össze semmi. Vegyes volt a hulladék amit betettünk, mert volt sok gipszkarton is a házban amit elbontottunk. Köszönjük.

Bakonyi Norbert ház építéshez rendelt konténert

Bakonyi Norbert, 16. kerület • Újszász utca » Ikerház építés

Házakat építünk, rendszeresen rendelünk ettől a cégtől konténereket. Fontos számunkra, hogy mindíg akkor legyen ott a konténer amikor szükség van rá. Van amikor gyorsan kell és több konténer, van amikor viszont kint kell áljon több napig, amíg megrakodjuk. Ezt áltaában tudják teljesíteni. Azért Önöktől rendeljük a konténereket, mert mindíg van lenyitható hátú is.

Tóth Tibor pozitív véleménye a konténer rendelésről: 14. kerület

Tóth Tibor, 14. kerület » Bontás

Több konténerre van szükségünk és örülök, hogy tudják őket hozni-vinni a megfelelő időben, mert itt az Erzsébet királyné útján elég kevés a hely és csak utcára tudjuk a konténert lerakatni. Örülök, hogy a kollégájuk megvárja a rakodást és egyből el is viszi, így nem kellett területfoglalási engedélyt szereznünk. További sok sikert kívánok, Tóth Tibor.

Vígh Lajos véleménye: Családi házhoz rendelt konténert

Vígh lajos, Kistarcsa • Családi ház bontás

A családi házunkat újítjuk fel, ehhez kértem konténert. Rendben megérkezett, a sofőr oda tette le ahova kértük. Nagyon örülünk neki, hogy lenyitható a hátulaja. Köszönjük a jó tanácsokat is, amelyel elláttak minket.

Megszabadítjuk a felesleges építési + bontási hulladéktól OLCSÓN, Nagytarcsa és környékén, 1996 óta, minden évben.

Konténer rendelés Nagytarcsa + környékére, jó árakon, 1996 óta

Cégünk 1996 óta már több mint 25 ezer címre szállított hulladék konténert, melyek közül igen sok megrendelés volt Nagytarcsára is. Sofőrjeink mindegyike vérprofi az építési törmelék elszállításában, hiszen van, aki már 20 éve ténykedik a konténeres hulladékszállítás területén. 7 konténeres autóval és 400 sitt konténerrel dolgozunk, így akár 7 napig is Önnél lehetnek konténereink anélkül, hogy mindezért napidíjat vagy más extra, rejtett költséget számolnánk fel. Hulladék konténereink 4 m³, 6 m³ és 8 m³-es méretűek, és az utóbbi 2 típusnak lenyitható a háta, így könnyen és gyorsan lehet megrakodni őket talicskával is.

Ha Nagytarcsa területén konténer bérlésre van szüksége, akkor híva telefonos munkatársainkat, akik segítenek, és 1 perc alatt letudhatja náluk a konténer rendelést is!

A konténer bérléshez a következő információkat kérjük Öntől:

  1. Pontos cím: hova kell kivinnünk a konténert?
  2. A Konténer helye: magánterületen vagy az utcán szeretné elhelyezni a konténert?
  3. Anyag típus: az elszállítandó anyag fajtája, ami lehet sitt (építési, bontási törmelék), vegyes, illetve zöld hulladék.
  4. Mennyiség: mekkora konténert bérelne? (4 m³, 6 m³ és 8 m³-es konténereink közül választhat)
  5. Idő: több napra kell Önnek a konténer, vagy meg tudják rakodni 1 órán belül (ekkor a sofőr megvárja)?
  6. Számla: szeretne-e befogadó nyilatkozatot vagy számlát a konténeres szemétszállításról?
  7. +1: van elég hely a konténeres autónak behajtani oda, ahova Ön szeretné letenni a konténert?

Máshova kéri a konténert? Konténer árak
Budapesten és más Pest megyei településen:

Sitt konténer rendelése telefonon+36 20 / 279 1743

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt, telefonon!

Konténer rendelés Budapesten
Gyorsan kivisszük a címre

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Sitt konténer bérlés, méretek és árak
Akár 7 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 7 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Sitt lerakás
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel Nagytarcsán, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Hulladék konténer bérlés
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta aktívan részt veszünk számos változatos projektben, mint például építkezések, épületbontások, közterületi munkálatok és felújítások. Ez a hosszú tapasztalat lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén alkalmazkodjunk a legkülönfélébb körülményekhez és igényekhez. Ha fontos, hogy a konténer ne foglalja a helyet, megoldjuk! Konténer szállítási szolgáltatásunk segít abban, hogy a konténert oda szállítjuk és onnan elszállítjuk , így Önnek nem kell aggódnia a helyszínen foglalt tér miatt.

Konténeres hulladékszállítás
Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.

+36 20 / 279 1743 Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743

Rendelje meg a konténerét, telefonon még ma! Hívjon minket!

A legjobb árakon tudjuk biztosítani az építési törmelék és vegyes hulladék elszállítását

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Nagytarcsán és Budapesten. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges építési és bontási törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Mivel, saját hulladék feldolgozó üzemünk van, így tőlünk a konténereket kevezőbb árakon biztosítani rendelni, mint más konténeresek.

Sittkonténer Rendelés 1 perc alatt
LENYITHATÓ hátú konténer

Az ÖSSZES 6 m³-es és 8 m³-es konténerünk Nagytarcsára lenyitható hátú, így könnyebben meg lehet rakodni őket, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

Vegyesen pakolható konténerek
VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön konténerbe tenni, vegyesen is rakodhatja a konténereket. Ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék, ez nagy előny.

Olcsó konténer rendelése
OLCSÓBB árak

Saját hulladék szelektáló üzemmel is rendelkezünk Nagytarcsán, ahol a hulladék fajtákat szétválogatjuk, és újrahasznosítjuk, így a konténer rendelés olcsóbb, mint másoknál.

SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Akkor is hívhatja őket tanácsért, ha még nem döntötte el, hogy mikorra kéri a konténert.Válassza Nagytarcsa egyik legrégebbi konténeres szolgáltatóját.

Konténer Rendelés Nagytracsa területen

Professzionális konténer rendelési szolgáltatásokat kínálunk Nagytracsa és környékén! Vállalatunk az évek során megszerzett tapasztalattal és az ügyfélközpontú szemlélettel a régió egyik megbízható partnerévé vált konténer igényekben. Bízunk benne, hogy Önnek is segíthetünk a közeljövőben.Rugalmas Konténer Bérlés Nagytarcsán

Tudjuk, hogy minden projekt más, és ezért rugalmas konténer bérbeadási lehetőségeket kínálunk. Amennyiben tőlünk rendel konténert Nagytarcsára, a konténerek akár 7 napig is díjmentesen kint maradhatnak.Konténer Szállítás és Elszállítás

Ne aggódjon a konténer szállítása és elszállítása miatt. Tapasztalt sofőrjeink gyorsan és pontosan szállítják el a konténert az Ön kijelölt helyére, majd szintén hatékonyan távolítják el, amikor a projekt befejeződik.Konténerrendelés Árak és Ajánlatkérés

Az áraink versenyképesek, és átlátható módon kommunikáljuk az összes díjat. Kérjen tőlünk ajánlatot a konténerrendeléshez, és szívesen elkészítjük az Ön számára a legmegfelelőbb megoldást, figyelembe véve az igényeit és a költségvetését. Az oldal tetején megtalálhatja a pontos árakat, egyedi ajánlatokért töltse ki űrlapunkat vagy hívjon telefonon!

Konténer Rendelési Folyamat - Gyakori Kérdések

Hogyan rendelhetek konténert?

Konténerrendelés egyszerűen és gyorsan intézhető telefonon vagy online felületünkön keresztül. Szakértő kollégáink szívesen segítenek Önnek az igényeihez legmegfelelőbb konténer kiválasztásában.

Mennyi ideig tartható nálunk a konténer?

A konténerek általában rövidtávú és hosszútávú bérlési lehetőségekkel érhetők el. Pontos időtartamot egyeztethetünk az Ön projektjének igényeihez. Általánosságban elmondható, hogy konténereink akár 7 napig is díjmentesen a területen tartozkódhatnak, a további napok esetében 1000 Ft/ hétköznap árat számolunk fel.

Milyen méretű konténereket kínálunk?

Széles választékban találhatók nálunk konténerek, 4 m³-es, 6 m³-es és 8 m³-es konténerekkel rendelkezünk. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő méretet a szükségletei alapján.

Milyen anyagok szállíthatók a konténerben?

Általában szállíthatók építési törmelék, háztartási hulladék, fa, fém és egyéb anyagok a konténerekben. Azonban van néhány tilalom alá eső anyag, amit nem lehet szállítani (pl.: veszélyes hulladékok). Erről részletes információt nyújtunk Önnek a rendelés során.