Konténeres tudnivalók

Konténer rendelés Budapest kerületeibe + környékére, 1996 óta!

Hasznos tudnivalók konténer rendelés előtt

Konténer rendelés Budapest kerületeibe + környékére, 1996 óta!

Telefonos konténer rendelés Budapesten+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Rólunk: konténeres sittszállítás 1994 óta

Cégünk 1996 óta működik megszakítások nélkül. Több mint 25 éve hordjuk el konténerekkel a felesleges hulladékot Budapest kerületeiből és a környékbeli településekről.

Negyed évszázad alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk. Van olyan konténeres kollégánk, aki már 20 éve van a szakmában, mely idő alatt több tízezer m³ hulladékot mozgatott már meg.

Több mint 25 ezer címre hívtak minket: főként magánszemélyek, de sok cég, társasház és önkormányzat is rendeli tőlünk a konténereket.

Az évek során kiszolgáltunk számos nagyobb építkezést is, például lakóparkok munkálatait vagy nagyobb épület-komplexuomok bontásához is biztosítottunk már konténereket. Ilyen nagyobb munkálatoknál folyamatos konténer jelenlétre van szükség, amit a több 100 konténerből álló állományunkkal fennakadások nélkül tudunk biztosítani.

Cégünk vezetősége erős környezettudatossággal rendelkezik. Fontos számunkra a zöld környezet megóvása és védelme. Számos intézkedést tettünk ez ügyben az előző években.

Például olyan konténer szállító autókat helyeztünk üzembe, melyeknek jóval alacsonyabb a károsanyag kibocsájtása, mint a 15-20 éves régi járműveknek. Ez fontos, hiszen a konténeres autók egész nap mozgásban vannak.

Működtetünk egy saját tulajdonú hulladék szelektáló, hulladék válogató üzemet is, mely abban segít hogy a különböző hulladék fajtákat elválasszuk egymástól, így mindegyiket abba a hulladék tárolóba vigyük el, amelyikbe tövényileg előirt a lerakodása. Az üzem lehetőséget biztosít arra is, hogy az újra-hasznosítható anyagokat elküldjük az újrahasznosító üzemeknek, ezzel is tehermentesítve a környezetünket.

Cégünk vezetősége odafigyel a munkatársak egészségére is, nem terheljük túl őket, fontos számunkra az is, hogy elég időt tudjanak tölteni a családjukkal.

A konténerek szállítása során arra is figyelünk, hogy az útra ne szóródjanak le róla az anyagok, ezért megfelelő minőségű ponyvával takarjuk le a megrakodott konténereket. Természetesen illegális hulladéklerakókba nem teszünk le szemetet.

Keresse telefonos kollégáinkat bátran: használja ki a több mint 2 évtizedes szakértelmüket, és rendelje meg tőlük a konténert még ma!

Konténer árak Budapesten + Pest megyében:

Hulladék konténerek különböző méretben+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Vígh Lajos családi házba rendelt konténert

Vígh lajos, Kistarcsa • Családi ház bontás

A családi házunkat újítjuk fel, ehhez kértem konténert. Rendben megérkezett, a sofőr oda tette le ahova kértük. Nagyon örülünk neki, hogy lenyitható a hátulaja. Köszönjük a jó tanácsokat is, amelyel elláttak minket.

Bálint Anita gyors konténer rendelése

Bálint Anita, 18. kerület • Társasház felújítás

Társasházat újítottunk fel a 18. kerületben. Olyan szállítót kerestem aki jó áron tudja biztosítani a konténert, mert több konténerre volt szükségünk és kaptunk is a 10 konténerre kedvzeményt. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatássukkal, minden rendben zajlott, nem történt baleset, időben hozták a konténereket, nem kellett rájuk várni. Ez utóbbi kiemelten fontos olyan munka során, ahol időben készen kell lenni. Ajánlottam már másnak is! Köszönettel, Bálint Anita.

Tóth Tibor 14. kerületbe rendelt konténert

Tóth Tibor, 14. kerület » Bontás

Több konténerre van szükségünk és örülök, hogy tudják őket hozni-vinni a megfelelő időben, mert itt az Erzsébet királyné útján elég kevés a hely és csak utcára tudjuk a konténert lerakatni. Örülök, hogy a kollégájuk megvárja a rakodást és egyből el is viszi, így nem kellett területfoglalási engedélyt szereznünk. További sok sikert kívánok, Tóth Tibor.

Kucsera Zoltán pozitív véleménye a konténer rendelés szolgáltatásunkról

Kucsera Zoltán, 15. kerület • Bontás, Építkezés

Megrendeltem a konténert és ki is hozták a megbeszélt időpontra. Látszott a konténeres sofőrön, hogy régóta csinálja azt amit csinál, mert profi módon letette a konténert oda ahova kértük, pedig egy eléggé szűkös hely volt. A megrakott konténert 2 nap mulva el is vitték és nagyjából akkor érkezett az autó amikor megbeszéltük. Korektnek érzem az árakat, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Üdv, Zoltán.

Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743 Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Építési törmelék és vegyes hulladék elszállítás a legjobb árakon

1996-óta szállítjuk el konténerekkel a hulladékot Budapesten és környékén. Segítünk Önnek is megaszabadulni a felesleges bontási és építési törmeléktől, vegyes szeméttől, zöld hulladéktól. Rendelkezünk egy saját, komplex hulladék feldolgozó üzemmel is, ezért sokkal jobb árakon tudjuk Önnek a konténereket biztosítani, mint más konténeresek.

Konténeres Sittszállítás Budapesten
VEGYESEN rakodhat

Nálunk nem szükséges a hulladék fajtákat külön válogatni, vegyesen is rakodhatják a konténert. Ez nagy előny, ha nincs egy teljes konténernyi azonos fajta hulladék.

Hulladék szelektálás, feldolgozás
OLCSÓBB árak

Saját hulladék feldolgozó üzemmel rendelkezünk, ezért tőlünk olcsóbban rendelheti meg a konténert mint más szolgáltatóktól, mert feldolgozzuk és újrahasznosítjuk, amit lehet.

Lenyitható hátú konténerek
LENYITHATÓ hátú

A 6 m³-es és 8 m³-es konténereink lenyitható hátúak, könnyen meg tudják őket rakodni, tehát kevesebb időt és energiát vesz el Öntől, mint a fix hátas konténerek.

Megbízhító konténeres 1996 óta
SZAKÉRTELMET is kap

Ha tőlünk rendeli a konténert, több mint 25 év tapasztalatát is megkapja. Szakértő kollégáink segítenek mindenben. Keresse őket telefonon!

Kint maradhat 5 napig a konténer
Akár 5 napig Önnél maradhat a konténer

Mivel több mint 400 konténerrel rendelkezünk, akár 5 napig is kint maradhat Önnél a konténer, így van idő megrakodni.

Gyors konténer kihelyezés
Gyorsan kivisszük a címre

Ha sürgős a konténer, akár aznap ki tudjuk vinni Önnek. Érdemes azonban 24 órával a felmerülő igény előtt megrendelni a konténert.

Szakértő konténeres csapat
Szakaértő kollégáink segítenek, ha vannak kérdései

Van olyan munkatársaunk, aki 20 éve van már a szakmában, így rengeteg tapasztalatát Önnel is szívesen megosztja! Ha még nem akar konténert rendelni, de felmerülnek további kérdései, bátran keresse őket telefonon.

Olcsó konténer rendelés
Nagyon jó árak a Hulladék feldolgozó miatt

Rendelkezünk saját hulladék szelektáló üzemmel, ahol a vegyes hulladékot szétválogatjuk. Emiatt konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint más konténeres cégeknél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen konténert szakértő kollégáinktól telefonon még ma!

Profi konténeres csapat
Alkalmazkodunk az Ön körülményeihez

1996 óta rengeteg különféle építkezésnél, épület bontásnál, közterületi munkálatnál, felújításnál vettünk már részt, így tudunk alkalmazkodni a legkülönfélébb körülményekhez. Ha kell hozzuk-visszük a konténert, hogy ne foglalja a helyszinen a helyet.