Konténeres tudnivalók

Konténer rendelés Budapest kerületeibe + környékére, 1996 óta!

Hasznos tudnivalók konténer rendelés előtt

Konténer rendelés Budapest kerületeibe + környékére, 1996 óta!

Telefonos konténer rendelés Budapesten+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Hasznos Tudnivalók konténer rendelés előtt

Mielőtt konténert rendelne, mielőtt igénybe venné a sitt elszállító szolgáltatásunkat, fussa át ezt az oldalt, és tudjon meg hasznos infókat.

Milyen konténer méretek vannak?

4 m³, 6 m³ és 8 m³-es konténereket tud tőlünk rendelni.

Van lenyitható hátú konténerük is?

Igen, a 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink mind lenyitható hátúak, így könnyen meg lehet őket rakdoni például talicskával is.

Miért Önöktől rendeljem a konténert?

1996-óta működő cég vagyunk, és rendelkezünk saját hulladék feldolgozó – szelektáló – üzemmel is. E hulladék feldolgozónk lehetőséget ad arra, hogy a konténer árak nálunk alacsonyabbak legyenek, mint máshol. Munkatársaink renteget tapasztalattal rendelkeznek, van olyan konténeres kolléga, aki már 20 éve van a szakmában, így több 10 ezer m³ hulladékot mozgatott már meg.

Mennyi idő alatt hozzák ki a konténert?

A konténert sok esetben akár aznap ki tudjuk Önhöz szállítani. Érdemes azonban időben telefonálnia, például 1-2 nappal a felmerülő igény előtt, így mi is jobban tudunk tervezni, és pontosan a megfelelő időben tudjuk kivinni Önhöz a konténert.

Hogyan tudom megrendelni a konténert?

A konténert legegyszerűbben telefonon keresztül tudja megrendelni. Hívja a weboldalon található telefonszámokat.

Kaphatok számlát a konténerek díjáról?

Igen természetesen. Ilyen jellegű igényét, kérjük, jelezze telefonon kollégánknak a konténer rendelés során.

Kaphatok befogadási igazolást a hulladékról?

Igen természetesen. Ilyen jellegű igényét, kérjük, jelezze telefonon kollégánknak a konténer rendelés során.

Milyen hulladék fajtákat lehet tenni a konténerekbe?

A veszélyes hulladékon kívül bármit szállítunk, de elsősorban: sittet – inert építési, bontási hulladék -, vegyes hulladékot, háztartási szemetet, zöld hulladékot, lomokat.

Mennyire lehet megrakodni a konténert?

A konténer tetejétől számított maximum 30 cm magasságig érhet fel a hulladék. Rendkívül fontos, hogy ne rakodja túl a konéntert, mert túlsúly esetén nem fogjuk tudni felemelni a konténeres autóra, így ilyen esetben szükség lehet akár arra is, hogy levegyenek hulladékot a konténerből.

Mennyi ideig maradhat kint a konténer?

Mivel sok konténerrel rendelkezünk, a konténert kint tudjuk hagyni a címen akár 7 napig is. Amennyiben tovább maradna mint 7 nap, az is lehetséges, ebben az esteben 1000ft/ hétköznap.

Kiknek biztosítják a konténereket?

Magánszemélyek részére, nagyobb építkezésekhez – folyamatos konténer biztosítás – társasházaknak és önkormányzatoknak.

Szükségem van területfoglalási engedélyre?

Abban az esetben van csak szüksége terület foglalási engedélyre, ha a konténert közterületen kívánja elhelyezni, és ott szeretné tartani több mint 1 órán keresztül. Ha meg tudják rakodni a konténert 1 órán belül, a konténeres autó meg tudja ezt várni, és így területfoglalási engedélyre sincs szükség.

Ha viszont hosszabb ideig szeretné a konténert közterületen tárolni, be kell szereznie területfoglalási engedélyt a helyi önkormányzattól. Kérem, vegye figyelembe, hogy a területfoglalási engedély beszerzése az Ön feladata, annak hiányáért felelősséget nem tudunk vállalni.

Hova kerül elszállításra a hulladék?

2003 óta üzemeltetünk saját hulladék szelektáló telepet. A telep célja, hogy a különböző hulladék fajtákat szétválogassa. A szétválogatott hulladék fajtákból amit lehet újrahasznosításra küldünk, amit pedig nem lehet, azt beszállítjuk az engedéllyel rendelkező hulladék lerakókba.

A hulladékok szétválogatásával csökkenteni tudjuk a költségeket, így végeredményben az Ön által kifizetett konténer árak is alacsonyabbak lesznek. Ezért van az, hogy több budapesti kerületbe és főváros környéki településre nálunk találja meg a legalacsonyabb árakat.

Veszélyes hulladékot is elszállítanak?

Nem szállítunk veszélyes hulladékot. Veszélyes hulladéknak minősül például az akkumulátor, a pala, a gumi, a festék, az oldószerek, a monitorok stb.

Hova tudják letenni a konténert?

A konténer elhelyezéséhez, a konténers autónak szüksége van legalább egy 3 méter széles beállóra. El tudjuk helyezni a konténert magánterületre is, illetve közterületre is. Közterület esetén fontos tudni, hogy ha több mint 1 órán át ott szeretné tartani a konténert, akkor területfoglalási engedélyre van szüksége, amit a helyi önkormányzattól tud beszerezni.

Meg tudja várni a sofőr a konténer megrakodását?

Igen, amennyiben 1 órán belül megrakodják a konténert.

Elmozgatható-e a konténert arról a helyről, ahova le lett helyezve?

Nem. Ez azért fontos, mert ha például elforgatják a konténert másik irányba, lehet hogy a konténeres autó nem fog tudni hozzáférni, azaz nem fogja tudni felemelni a konténert a járműre. Ezért kérjük, hogy a konténert abba a pozícióba hagyja, amelybe a konténeres munkatársunk elhelyezte. Természetesen Ön határozza meg, hogy a konténer hova kerüljön.

Mit TILOS a konténer esetén?

A konténerbe nem szabad tüzet gyújtani, mert az károsíthatja a konténer falát. Nem szabad a konténerbe meg nem kötött építési anyagot – például maltert – önteni. Ne tegyen folyékon anyagot sem a konténerbe, pláne ne maró anyagokat.

Konténer árak Budapesten + Pest megyében

Gyors konténer rendelés telefonon+36 20 / 279 2116

Hívjon minket!

Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Hasznos infók, mielőtt konténert rendel:

Tóth Tibor 14. kerület konténer rendelése

Tóth Tibor, 14. kerület » Bontás

Több konténerre van szükségünk és örülök, hogy tudják őket hozni-vinni a megfelelő időben, mert itt az Erzsébet királyné útján elég kevés a hely és csak utcára tudjuk a konténert lerakatni. Örülök, hogy a kollégájuk megvárja a rakodást és egyből el is viszi, így nem kellett területfoglalási engedélyt szereznünk. További sok sikert kívánok, Tóth Tibor.

Vígh Lajos kistarcsára rendelt konténert

Vígh lajos, Kistarcsa • Családi ház bontás

A családi házunkat újítjuk fel, ehhez kértem konténert. Rendben megérkezett, a sofőr oda tette le ahova kértük. Nagyon örülünk neki, hogy lenyitható a hátulaja. Köszönjük a jó tanácsokat is, amelyel elláttak minket.

Kucsera Zoltán elégedett volt a 15 kerületbe rendelt konténerrel

Kucsera Zoltán, 15. kerület • Bontás, Építkezés

Megrendeltem a konténert és ki is hozták a megbeszélt időpontra. Látszott a konténeres sofőrön, hogy régóta csinálja azt amit csinál, mert profi módon letette a konténert oda ahova kértük, pedig egy eléggé szűkös hely volt. A megrakott konténert 2 nap mulva el is vitték és nagyjából akkor érkezett az autó amikor megbeszéltük. Korektnek érzem az árakat, meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Üdv, Zoltán.

Bálint Anita története a 18. kerületbe való konténer rendelésről

Bálint Anita, 18. kerület • Társasház felújítás

Társasházat újítottunk fel a 18. kerületben. Olyan szállítót kerestem aki jó áron tudja biztosítani a konténert, mert több konténerre volt szükségünk és kaptunk is a 10 konténerre kedvzeményt. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a szolgáltatássukkal, minden rendben zajlott, nem történt baleset, időben hozták a konténereket, nem kellett rájuk várni. Ez utóbbi kiemelten fontos olyan munka során, ahol időben készen kell lenni. Ajánlottam már másnak is! Köszönettel, Bálint Anita.

Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743 Rendeljen konténert telefonon+36 20 / 279 1743

Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt!

Lenyitható hátú konténerek

LENYITHÍTÓ hátú, 8 és 6 m³-es konténerek

A 6 m³-es és a 8 m³-es konténereink közzül, mind lenyitható hátúak, így sokkal könnyebben meg tudja őket rakodni mint a fix hátas konténereket.

A sofőr megvárja a konténer rakodását

A sofőr MEGVÁRJA a rakodást (1 órán belül!)

Ha a konténert 1 órán belül meg tudják rakodni, a sofőr megvárja, így ha utcán van a konténer, nem kell területfoglalási engedélyt igényelnie.

Konténeres sittszállítás 1996 óta

Pontosság, GYORSASÁG, Megbízhatóság!

1996 óta több 25.000 címre vittünk ki konténereket Budapesten. Megrendelőink 93,7%-a kisebb vagy nagyobb mértékben de elégedett volt a munkánkkal.